Gázkészülék szerelés Gázszerelés gyorsszervíz

Magas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal vállalunk bármilyen gázszerelési munkálatot, legyen az új gázkészülék felszerelése és telepítése, gázkészülék szerelése, egészen a hibaelhárítástól annak teljes felújításig, vagy gáztűzhely, konvektor problémájának kijavítása, gyorsan, profi minőségben.

Munkanapokon

08:00 - 17:00

Írjon nekünk:

ajanlat@djgepeszet.hu

Gázszerelés

Manapság rengeteg szolgáltató az ügyfelek rendelkezésére áll a gázszerelés területén is, azonban valóban profi, szakmai tapasztalattal rendelkező, lelkiismeretes és igényes munkát végző, jó gázszerelő szakembert nagyon nehéz találni. Főleg olyan gázszerelő elérése nehéz, aki gyorsan, hosszú hónapok várakozása nélkül segítséget tud nyújtani.

Számunkra a legfontosabb, hogy az ügyfelek gyorsan és biztonságosan, minden esetben a legkörültekintőbb módon és a legprofibb megoldásokkal jussanak hozzá az elvárt szolgálatatás eredményeihez, legyen szó bármilyen gázszerelés munkálatáról.

Gyorsszolgálatként bizonyos veszélyhelyzetekben azonnal az ügyfeleink rendelkezésére állunk, ilyen például a gázszivárgás vagy veszélyes meghibásodás, amikor a gyors és szakszerű segítség akár életeket menthet, nem beszélve a lakókörnyezet biztonságáról.

Amiben számíthat szakértelmünkre:

A gázszerelés munkálatai szigorú szabályozás, törvényi vonatkozások és kötelező elemek mentél valósítható meg minden esetben, melyeknek mi mindig maradéktalan és maximális gyorsasággal, precíz kivitelezéssel eleget is teszünk.

Mindenek előtt szükség van a gázvezeték szerelés és gázkészülék szerelés munkálatai vonatkozásában a gáztervező által elkészített tervre, mely tartalmazza a megrendelt gázszerelés munkáinak paramétereit, annak megfelelően, ahogyan azt a gázszolgáltató megköveteli. Ezentúl az engedélyezési eljárás lefolytatására, melyre minden esetben a gázszolgáltatónál nyílik lehetőség. Szükség esetén pedig a piros plomba legális levételére a szolgáltató bevonásával, és megfelelő műszaki átadás – átvétel lebonyolítására, szintén a szolgáltató közreműködésével.

Mindezen feladatok profi és szakszerű kivitelezéséhez, és persze ahhoz, hogy az ügyfelek igényéhez maximálisan illeszkedő készülék ajánlást tudjunk tenni, illetve profi, a vevő igényeit kielégítő rendszert tudjunk tervezni, elengedhetetlen az előzetes felmérés, mely során a szakképzett kolléga minden fontos információt begyűjt, megfelelően tájékoztatja az ügyfeleket minden fontos információról, és ezek alapján később elkészül az egyedi árajánlat, mely minden költséget és határidőt pontosan tartalmaz. Rejtett költségek és tétlenkedés nélkül.

D&J Gépészet 🏠 Klímaszerelés és gázkészülék szervizelés Budapesten és az agglomerációan. Precíz munkavégzés gyorsan, garantáltan.

Precíz munkavégzés

Cégünk csak szakképzett munkatársakkal dolgozik, a maximális eredmény és professzionális szolgáltatás érdekében

D&J Gépészet 🏠 Klímaszerelés és gázkészülék szervizelés Budapesten és az agglomerációan. Precíz munkavégzés gyorsan, garantáltan.

Rövid haráridő

Cégünk csak szakképzett munkatársakkal dolgozik, a maximális eredmény és professzionális szolgáltatás érdekében

D&J Gépészet 🏠 Klímaszerelés és gázkészülék szervizelés Budapesten és az agglomerációan. Precíz munkavégzés gyorsan, garantáltan.

Garantált minőség

Gyors és rugalmas munkavégzéssel, részletekre kiterjedő figyelemmel hosszútávon élvezetet nyújtó rendszereket kínálunk

Miért fontos a megfelelő gázszerelő kiválasztása?

A gázszerelés munkálatai rengeteg jogszabályi kötelezettséget, a gázszolgáltatóval való szoros együttműködést, nem mellesleg pedig hatalmas szakértelmet és szakmai tapasztalatot kívánnak. Nem beszélve azokról az esetekről, ahol nagyon gyors és profi segítségre van szükség, gázszivárgás, vagy a gázrendszer hirtelen nagyobb meghibásodása esetén.

Fontos, hogy a kiérkező szakember megfelelően elvégezze már az előzetes felmérés tevékenységét is, hiszen e nélkül nem lehet megfelelően tervezett és valóban az ügyfél igényeit maradéktalan kielégítő gázszolgáltatást kialakítani. Egy-egy elrontott rendszer kijavítása pedig sokszor hatalmas költségekkel jár, nem beszélve arról, hogy rengeteg tervezéssel jár, és a kivitelezés ideje is sokszor jóval nagyobb mint egy rendszer kialakítása esetében.

Megéri tehát szakszerű, profi segítséget nyújtó, szakmai tapasztalattal rendelkező és lelkiismeretes munkát végző csapatot találni a gázszerelés tevékenységére, legyen szó bármilyen apró problémáról, vagy épp a karbantartás feladatairól, a gázkészülék javításáról, cseréjéről, egészen a teljes gázrendszer tervezéséig és kiépítéséig. Keressen minket bizalommal, gyors, szakszerű és profi szolgáltatásunkért! Állunk rendelkezésére.

Gázkészülék szerelés, javítás

Magasan képzett, tapasztalt munkatársakkal vállaljuk bármilyen gázkészülék meghibásodás javítását, gázkészülék cseréjét, legyen az gázkonvektor, gáztűzhely, gázcirkó vagy gázkonvektor. Sokszor a legapróbbnak tűnő probléma is tud hosszú távon hatalmas bosszúságot és javítási költségeket tud okozni a felhasználók számára. Megéri tehát a kialakult problémát csírájában elfojtani, még nem okoz nagyobb gázrendszer működési problémát.

Cégünk vállalja a gázkazán berendezések nyújtotta feladatok teljeskörű ellátását, nem csak a beüzemelés, hanem a javítás, karbantartás, szerelés tekintetében egyaránt, legyen szó turbós gázkazán, kondenzációs gázkazán, hagyományos gázkazán működéséről egyaránt.

Mit tegyen, ha gázszagot érez? Ha sűrű fejfájás gyötri legfőképp a téli időszakban?

A gáznak jellegzetes, szúrós szaga van, amit már a gyerekeknek is jó ha megtanítunk, hogy fel tudják ismerni, és gyors segítséget tudjanak kérni szükség esetén. A gázrendszer az egyik legfontosabb dolog a lakásban, hisz meleget biztosít, fűtést ad, főzést szolgál, melegvizet szolgáltat és még sorolhatnám, de bizony rendszeres és szakértő által végzett karbantartás, vagy rossz gázrendszer tervezés, kiépítés esetén előfordulhat, hogy sajnos meghibásodik és a gáz szivárogni kezd. Ez pedig hihetetlen veszélyes, robbanást okozhat, akár emberéletet is követelhet.

Ha tehát szúrós, erős szagot érez a lakásban, nagy valószínűséggel a gázrendszer vagy valamely készülék meghibásodott, és szivárog a gáz. Ebben az esetben van néhány azonnali teendő:

– azonnal kapcsoljon le minden nyílt lángot a lakásban. El kell fújni a gyertyákat, le kell kapcsolni még az őrláng tűzét is. Ha tehetjük az elektromos hálózatot is üzemen kívül kell helyezni

– eközben azonnal szakember segítségét kell kérni, aki szakképzett, profi tapasztalatával gyors és hatékony segítséget, valódi megoldást nyújt a gázszivárgás problémájára. Szakértőink gyorsszolgálat keretében azonnal segítséget tudnak nyújtani ilyen esetekben is.

– ki kell nyitni minden nyílászárót és jól ki kell szellőztetni a lakást. Minél nagyobb huzatot kell csinálni, hogy a lakás szellőzni tudjon és a gáz távozhasson a helységekből

– ha még ez után is gázszagot érez, azonnal el kell zárni a gáz mérő óránál a fő csapot és értesíteni kell a szomszédokat is a veszélyhelyzetről

– eközben a szerelő már úton lesz és kiérkezve pontosan megállapítja a gázszivárgás helyét egy direkt erre a célra kifejlesztett gázszivárgás mérővel

Ha rendszeres fejfájás gyötri, és nem igazán lelhető fel annak egészségügyi oka, akkor előfordulhat, nem zárható ki, hogy füstgáz-visszaáramlás van a lakásban, helységben. Ennek oka lehet a gázkazán, gázkészülék meghibásodása vagy a kémény rossz állapota – néhány esetben a megfelelő szellőztetés hiánya.

A szénmonoxid koncentráció nagy aránya a levegőben ugyanis kellemetlen élettani hatásokat okoz, hosszú távon pedig káros egészségromlást, nagy mértékű mérgezés esetén akár halált is okozhat.

Ne tétlenkedjen tehát ha hirtelen rosszullét fogja el, azonnal kérjen segítséget! Munkatársaink hatalmas tapasztalattal állnak ebben a kérdéskörben is az ügyfelek segítségére! Gyorsszolgálat formájában azonnali segítséget tudunk nyújtani a szénmonoxid koncentráció problémáinak területén is.

Hol dolgozunk?

Cégünk szakértői csapata Budapest egész területén, bármely kerületben, de Budapest agglomerációjában, azaz vonzáskörzetében, a nullás vonalának mentén is vállalják a gázkészülékekkel kapcsolatos munkálatokat, legyen az szerelés, beüzemelés vagy karbantartás, javítás. Professzionális, mindenre kiterjedő felmérési folyamat után, egyedi árajánlatot biztosítva, a legapróbb részletekre is kiterjedő ajánlattétellel, rejtett költségek nélkül dolgozunk minden esetben.

Ha valódi profi csapat által kiépített, hosszú távon is maximális élvezetet nyújtó, részletekre kiterjedő tervezés során kialakított, optimális rendszert szeretne, szükség esetén egyedi megoldási lehetőségekkel, tiszta és szakszerű munkával, keressen minket bátran. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön, hogy minél előbb megkezdhessük a közös munkát és nemsokára már élvezhesse az általunk kiépített rendszer minden előnyét, a lehető legjobb árakon, maximális profizmus mellett!

D&J Gépészet 🏠 Klímaszerelés és gázkészülék szervizelés Budapesten és az agglomerációan. Precíz munkavégzés gyorsan, garantáltan.

Fűtéskorszerűsítés

Nagyon sok esetben léphet fel igény fűtésszerelő szakember munkájára, nem csak akkor, hogy ha egy teljes fűtési rendszer kiépítése a feladat. Beszélhetünk ugyanis sok esetben számos kisebb, vagy kisebbnek tűnő munkáról, melyek kivitelezésének eredménye azonban az egész fűtésre és annak hatékonyságára és működésére is hatással van, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező szakértő végezze el azokat is.

Magasan képzett szakértőink Budapest minden kerületében, Pest megyében állnak rendelkezésére

  • gázkazán működésének problémája esetén
  • teljes fűtési rendszer korszerűsítése feladatát illetően
  • fűtéskorszerűsítés munkáit illetően
  • új fűtési rendszer tervezés munkáit illetően
  • központi fűtés vezérlés kiépítése, bekötése munkáit illetően
  • radiátor beépítés, radiátor áthelyezés munkáit illetően
  • padlófűtés kialakítása munkáit illetően

Szakembereink minden esetben előzetes helyszíni felmérés keretében mérik fel a szükséges információkat, adatokat, és tájékoztatják a lehetőségekről az ügyfeleket, melyet ingyenesen, a lehető leggyorsabban elvégzünk, hogy a munka hatékony és gördülékeny lehessen.

Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban személyre szabott, egyedi, és az igényeknek, a paramétereknek megfelelő hatékony és korszerű fűtési rendszer tervezését tudjuk elvégezni ügyfeleink számára.

Az otthonfelújítási támogatás keretén belül pedig most a fűtéskorszerűsítés, felújítás, fűtési rendszer telepítés költségei visszaigényelhetők. A családok számára most a kormány (2021. január 1-jétől) támogatást nyújt, melynek felső határa 3 millió forint, és a számlával igazolt felújítási költségek meghatározott része vissza nem térítendő támogatás formájában csökkenthetők.

Milyen feltételekkel vehető igénybe a támogatás? A támogatást igényelheti minden gyermekét (12 hetes-25 éves korig) egy háztartásban nevelő szülő, az összeg a munkálatok munkadíjaira és anyagok költségeire használható fel, az anyagdíjnak, vagy munkadíjnak el kell érnie a költségvetés 25%-át, egy háztartás egyetlen egyszer tudja igénybe venni ezt a támogatás lehetőséget.

Részletes ajánlatért keressen fel minket bármely elérhetőségünkön!

Kondenzációs kazán telepítés

A kondenzációs kazán kiválasztása és beszerzése egy meglehetősen összetett és bonyolult szempontok alapján kialakított döntés eredménye kell, hogy legyen, hiszen ekkor lehet a kialakított rendszer működése maximálisan hatékony és minden igényt kielégítő, hosszú távú működést biztosító. Fontos szempont itt az ingatlan mérete, a szobák elhelyezkedése, a nyitott terek figyelembevétele, mely meghatározza a szükséges teljesítményt és ez alapján a megfelelő készüléket, amelyhez igazítani kell a fűtési rendszert, nem beszélve a kéményről.

Ne bízzon meg ezekkel a feladatokkal más – és más kivitelezőt, hiszen egy jó szakember gárdát is nagyon nehéz találni, akik megbízhatóan, lelkiismeretes munkával és gyorsan, de hatékonyan képesek megoldani minden részfeladatot a fűtési rendszer kiépítését, korszerűsítést, és a gázkazánok kérdését illetően.

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a kondenzációs kazán beüzemelés területén. Megtervezzük és ki is építjük az Ön által vágyott korszerű és modern, gazdaságos fűtési rendszert, természetesen a kondenzációs kazán beszerelés munkájával együtt. Minden esetben rövid határidővel, de pontos, precíz és megbízható munkával dolgozunk, természetesen garanciavállalás mellett.

Bízzon ránk a korszerű fűtés tekintetében minden feladatot, a megtervezés, kivitelezés, kondenzációs kazán beszerzés, beüzemelés és karbantartás munkáit egybe értve, hogy hosszú távon működő, tökéletes és maradéktalan minden igényt kielégítő rendszer boldog gazdája lehessen, hogy csak élveznie kelljen az általunk kiépített fűtési rendszer előnyeit!

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy azonnal egyeztetni tudjuk az Önnek megfelelő időpontot az előzetes felmérés megvalósítására.

A karbantartás fontossága

Nagyon fontos tényező a gázkészülék és a gázrendszer folyamatos karbantartása, legyen szó akár gáztűzhely, gázkazán, gáztűzhely vagy gázcirkó működéséről. A készülékeket és magát a rendszert évente legalább kétszer, fűtési szezon vége és eleje idején ajánlott ellenőrizni, és a szükséges karbantartásokat elvégezni, mert hatalmas problémát tud okozni az egészség területén is a rosszul működő gázkazán például. A gázszivárgás problémáiról és az okozta veszélyhelyzetről nem is beszélve. A rendszeresen karbantartott gázkészülék működése hosszú távon biztos és makulátlanul működő rendszert és szolgáltatást biztosít, vagyis érdemes rá odafigyelni és szakemberre bízni a megoldást.

A rendszeresen karbantartott gázrendszer és gázkészülékek nem csak biztonságosak, de energiatakarékos működést biztosítanak. Az elavult, elhanyagolt gázrendszer és gázkészülék sokkal többet fogyaszt, így ezért is megéri rendszeresen odafigyelni a karbantartási munkálatok elvégzésére. A tökéletes rendszer és eszközök, a tökéletes égés tehát kisebb gázszámla érkezését eredményezi.

Csapatunk, ha igényli, akár évente figyelmeztető üzenetet küld az Ön számára, hogy ne feledje a szükséges karbantartási és ellenőrzési munkálatokat, időpontjavaslatokkal, a gördülékeny és gyors megoldás érdekében! Hogy mindig üzembiztos és hatékony, a fogyasztás tekintetében is kiemelkedő rendszerek működjenek otthonában, irodájában, társasházában!

Miben tudunk segíteni?

Ha tehát építkezik, házat újít fel, vagy lakást újít fel, és modern fűtésrendszer kiépítését szeretné, vegye fel velünk a kapcsolatot! Professzionális segítséget nyújtunk a fűtéskorszerűsítés, a modern fűtési rendszer tervezés területén, de a központi fűtés kialakítása és a padlófűtés kialakítása területén is magas szakmai tapasztalattal nyújtanak segítséget kollégáink, csakúgy, mint a radiátorcsere és radiátorszelep csere, radiátor méretezés, konvektor javítás munkáit illetően.

A már meglévő vagy általunk kialakított rendszerek és eszközök karbantartás munkálatait is magas szakértelemmel teljesítjük, igény esetén pedig erről emlékeztető emailben értesítjük Önt, hogy megfelelően karbantartott és folyamatosan hibátlanul üzemelő, biztonságos gázrendszer és fűtési rendszer álljon a szolgálatában.

Fűtés szerelő

Szakképzett csapatunk vállalja minden a fűtés szerelés, fűtés korszerűsítés témáját illető tevékenység professzionális megoldását, rövid határidővel, gyors és pontos munkával, biztonságos működéssel

Gázkészülék javítás

Forduljon hozzánk bizalommal minden gázkészülék javítás munka tekintetében, hogy gyorsan és hatékonyan elhárítsuk a bajt, ami így a későbbiekben nem fog további kellemetlenségeket, még nagyobb meghibásodást és költségeket okozni!

Gázkazán javítás

Rövid határidővel, gyors munkával vállaljuk a gázkazánok javítása területén fellépő feladatokat is. Legyen szó kondenzációs gázkazán, turbós gázkazán vagy nyíltégésű gázkazán problémájáról egyaránt.

Gáz szerviz

Szakértőink minden gázeszköz beszerelés, javítás, karbantartás és minden gázprobléma megoldás feladatát rövid határidővel, szükség esetén azonnali kiszállással, a veszély azonnali elhárításával, professzionálisan és hatékonyan vállalja

Kombi cirkó gáz kazán szerelés

Bármilyen kombi, cirkó, gázkazán szerelés tevékenységét vállaljuk, rövid határidővel, gyors és precíz munkával, maximális eredménnyel, legyen szó a javítás, szerelés, karbantartás vagy bekötés csere feladatairól!

Vízmelegítő szerelő

A vízmelegítő szerelés nem pusztán a vízmelegítő cseréjét jelenti, hanem bizony sokszor annak javítása, karbantartási munkálatai, bekötése is feladatként szolgál a kollégák számára. Ők mindezt szakmai tapasztalatuk és szakértelmüknek köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan, maximális eredménnyel végzik minden esetben.

Központi fűtés

Forduljon szakértő csapatunkhoz bizalommal a központi fűtés gyors és hatékony megtervezés, kiépítés, esetleges javítás vagy átalakítás feladatai tekintetében egyaránt. Gyors és pontos munkánkban biztosan nem fog csalódni!

Gázkonvektor szerelés

Szakértőink tökéletes eredménnyel végzik a gázkonvektor szerelés munkáit is, hiszen hatalmas szakmai tapasztalattal és biztos kezekkel végzik a gázkonvektor beszerelés, javítás, karbantartás munkálatait is.

Gázkazán szerviz

Cégünk vállalja a gázkazán berendezések nyújtotta feladatok teljeskörű ellátását, nem csak a beüzemelés, hanem a javítás, karbantartás, szerelés tekintetében egyaránt, legyen szó turbós gázkazán, kondenzációs gázkazán, hagyományos gázkazán működéséről egyaránt.

Márkák, melyekkel szívesen dolgozunk